Zamieszczone przez Zorr
[O2] Tour II niska cena - na czym fabryka zaoszczędziła
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez BigZamieszczone przez Zorra mi w O2FL Elegance dwulitrowa pepsi nigdzie nie wchodziJeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zorrto prawda, a mój w/w tekst miał być przykładem absurdów możliwych oczekiwań użytkowników.
Mój Tour II w pełni spełnia oczekiwania dla których go zakupiłem, nie mniej jednak w miejscu na forum do tego przeznaczonym podzieliłem się spostrzeżeniem że jedną z oszczędności jest brak uchwytu na długopis.
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paweł2ze Superb kombi 2.0TSI z dsg platinium full wypas za 120k idzie wyrwac.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radgalZamieszczone przez Zorrto prawda, a mój w/w tekst miał być przykładem absurdów możliwych oczekiwań użytkowników.
Mój Tour II w pełni spełnia oczekiwania dla których go zakupiłem, nie mniej jednak w miejscu na forum do tego przeznaczonym podzieliłem się spostrzeżeniem że jedną z oszczędności jest brak uchwytu na długopis.
PozdrawiamJeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez słońZamieszczone przez pandzikktóra jaka by nie była (Mondeo, Laguna) daje więcej komfortu jazdy
[ Dodano: Pią 30 Gru, 11 22:20 ]
Że się tak wyrażę: Tour to auto dla osób z mniej zasobnym portfelem, czyli dla takich, którzy chcieliby mieć O2 ale nie stać ich FL z niezłym wyposażeniem. Wątpię, żeby Skoda mocno oszczędzała na Tourze bo tak szczerze to poza materiałami to nie za bardzo jest na czym.
Komentarz
-
-
Tour jest dla oszczednych albo dla skapych (nie wiem do ktorej sie zaliczam kategorii).
Poniewaz wczesniej mialem O2 Ambiente to raczej moje porownanie materialow jest dokladne... i praktycznie niczym sie nie roznia (co zabawne wrecz fotele wydaja mi sie wykonane z lepszego materialu niz wlasnie w poprzedniej Octavce). Roznice sa male - a to schowek opada szybko zamiast majestatycznie sie opuszczac, a to na konsoli centralnej schowek nie jest zamykany, a to nie ma lampki w schowku, itp.... Tak naprawde sa to totalne duperele jesli sie wezmie pod uwage cene auta i roznice z O2 FL pod wzgledem ceny.
Mam dziwne podejrzenia, ze po nowym roku (o ile zlotowka nie zdziadzieje za bardzo wzgledem euro) O2 FL moze byc tansza niz dotychczas....
No chyba ze Skoda ma jakis nowy pomysl cenowy.... przez ostatni rok w kazdym razie dla kogos kto liczy pieniadze (np. ja) Tour byl praktycznie bezkonkurencyjny cenowo - po prostu kasowal wszystko - pod warunkiem ze dokladalo sie tylko pakiet optimum (czy jak to sie nazywalo) plus ewentualnie lakier. Przy dokladaniu cena zaczynala zblizac sie do O2 FL co moim zdaniem powodowalo ze lepiej bylo juz kupic O2 FL (chyba ze komus zalezalo na darmowym lpg z 1.6 to i tak Tour lepiej wychodzil)....
w kazdym razie mysle ze po styczniu sie wszystko wyjasni z cenami co dalej...
Komentarz
-
-
A ja jestem prawie pewien, że po Nowym Roku cena 02FL się zmieni, ale pójdzie do góry, nie w dół. Nie będzie to duży skok, ale zawsze te 2-5% w stosunku do cen z 2011 r. Wzrost cen Skody będzie zależny od kursu PLN,- :|Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71A ja jestem prawie pewien, że po Nowym Roku cena 02FL się zmieni, ale pójdzie do góry, nie w dół. Nie będzie to duży skok, ale zawsze te 2-5% w stosunku do cen z 2011 r. Wzrost cen Skody będzie zależny od kursu PLN,- :|
Moim zdaniem stanieje - Twoim zdrozeje :-)
Komentarz
-
-
marlej108 - zakład stoi !!! 6 stycznia będzie datą, gdy przekonamy się, kto wygrał :szeroki_usmiech a kto przegrał Cena wyjściowa - dzisiejsze ceny na stacjach paliw :-)Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Co prawda to nie wyposażenie, ale gwarancja na perforację nadwozia jest krótsza o 2 lata niż w FL(!)Sprzedam czarnulkę...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?p=1000063
Komentarz
-
Komentarz